top of page

EEN EIGEN FOTO GEPRINT

Heeft u zelf een mooie foto die u graag op één van onze materialen geprint zou willen hebben? Geen probleem! Kijk of de foto aan de aanleverspecificaties voldoet en stuur de foto via de mail. Niet helemaal duidelijk? Geen probleem, stuur gerust dan ook een mail naar ontwerploods@gmail.com

Is de foto nog niet digitaal?  Wij scannen hem graag voor je in en verhogen de kwaliteit van de foto. Op die manier heeft de foto de juiste kwaliteit om geprint te worden op onze materialen. Neem via de mail contact met ons op voor het inscannen van de foto. 

Aanleverspecificaties

Hoe hoger de kwaliteit (scherpte) van de foto, hoe beter de afbeelding op het product komt.

Een foto moet minimaal 700 KB zijn maar het liefst boven de 1MB voor het beste resultaat.

Stuur afbeeldingen altijd via de mail door. Whatsapp verkleind het bestand waardoor de afbeelding niet de juiste scherpte meer heeft. Let op: Als je een mail stuurt via de computer of mobiel, zorg er dan voor dat de afbeelding altijd op ‘ware grote’ doorgestuurd wordt.

Bij het kiezen van een foto is het belangrijk dat er gelet wordt op verhoudingen.

Voorbeeld: een liggende foto past niet op een staande poster. Hierdoor komt er een uitsnede waardoor er een deel van de foto weg valt.

Als de foto smaller of breder is dan het uiteindelijke product formaat moet de afbeelding vergroot of verkleind worden. Hierbij kan er iets van de afbeelding weg vallen.

postermetvrouw.jpg
pf-s102-aum-08-mockup.jpg
bottom of page